Holt Gasztroszexuálisok Társasága - Utolsó kommentek
blfr7@https://blog.hu
©2024 blog.hu
https://holtgasztro.blog.hu/2015/02/15/amikor_egy_retes_pimaszul_forradalm/full_commentlist/1#c26172819
Válasz erre: Amikor egy rétes pimaszul forradalmi!
2015-02-16T18:01:47+01:00
2015-02-16T18:01:47+01:00
plumes de la cuisine
http://blog.hu/user/741785
Sajnos nem vagyunk a konyha ördögei, bár úgy volna... Önimádatunk azonban akkora, hogy muszáj világgá kürtölnünk szinte mindent amit kotyvasztunk.<br />
<br />
Amúgy igaz amit mondasz, full mainstream amit nyomunk, cserébe az ellenoldalon is van némi igazság: ma már minden aktív internethasználó ember szakmai kritikus. Struggle for life:)
https://holtgasztro.blog.hu/2015/02/15/amikor_egy_retes_pimaszul_forradalm/full_commentlist/1#c26172327
Válasz erre: Amikor egy rétes pimaszul forradalmi!
2015-02-16T17:51:25+01:00
2015-02-16T17:51:25+01:00
fogyasztói magastartás
http://blog.hu/user/842090
ma már minden, magát a konyha ördögének hívő újragondol<br />
inkább főzni/sütni kéne tudni
https://holtgasztro.blog.hu/2014/10/13/tedd_az_oszt_a_szadba/full_commentlist/1#c24737739
Válasz erre: Tedd az őszt a szádba
2014-10-15T14:13:12+02:00
2014-10-15T14:13:12+02:00
plumes de la cuisine
http://blog.hu/user/741785
<a href="http://holtgasztro.blog.hu/2014/10/13/tedd_az_oszt_a_szadba?full_commentlist=1#c24735615" class="reply_nick_228637" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 24735615 );">@pbankos</a>: Kedves pbankos! Légy akárki is az internet vastagbőrű álarca mögött, úgy érzem kissé túldimenzionáltad a gondolataidat. Ez egy gasztroblog, anyázásnak itt semmi helye. Neked is megvan a lehetőséged, hogy saját blogot írj. Ott aztán virtuálisan papírra vetheted az összes véleményedet, leírhatsz minden új szót amit tanultál, fröcsöghetsz kedvedre. Szellemi egytálételed igen műanyagízű volt, szívesen beszélnék a szakáccsal, mert, hogy minden szavát mirelitként vetted más írásokból abban egészen bizonyos vagyok. Üdvözlettel: a félművelt gasztroblogger
https://holtgasztro.blog.hu/2014/10/13/tedd_az_oszt_a_szadba/full_commentlist/1#c24735615
Válasz erre: Tedd az őszt a szádba
2014-10-15T13:50:24+02:00
2014-10-15T13:50:24+02:00
pbankos
http://blog.hu/user/228637
Városi divathippiknek! Értékevesztett konzumidiótáknak! Szétszolizott, fekpad arcú gyökketőknek'. Önimádó, félművelt gasztrobloggereknek'! Szellemi egytálétel neked, meg...Anyádnak!! Elvesztette a bor ízét a sommelier: igen, szőlőből készült!
https://holtgasztro.blog.hu/2014/09/19/paradicsomleves_inyenceknek/full_commentlist/1#c24551063
Válasz erre: Paradicsomleves ínyenceknek
2014-09-25T10:37:05+02:00
2014-09-25T10:37:05+02:00
borzimorzi
http://blog.hu/user/157759
Biztos fincsi ez is, de a paradicsomleves eredendően egy nem zsíros, nem hízlaló, könnyű leveske. Ezt leginkább paradicsomos-tejszínes luxuskalória-bombának lehetne elnevezni...<br />
<br />
Üdv:<br />
b
https://holtgasztro.blog.hu/2014/09/19/paradicsomleves_inyenceknek/full_commentlist/1#c24514835
Válasz erre: Paradicsomleves ínyenceknek
2014-09-20T15:02:32+02:00
2014-09-20T15:02:32+02:00
enpera
http://blog.hu/user/174989
Legyen paradicsomos zöldségleves :)
https://holtgasztro.blog.hu/2014/09/19/paradicsomleves_inyenceknek/full_commentlist/1#c24513645
Válasz erre: Paradicsomleves ínyenceknek
2014-09-20T09:44:48+02:00
2014-09-20T09:44:48+02:00
plumes de la cuisine
http://blog.hu/user/741785
<a href="http://holtgasztro.blog.hu/2014/09/19/paradicsomleves_inyenceknek?full_commentlist=1#c24510903" class="reply_nick_363104" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 24510903 );">@háténimmár</a>: Van igazság abban amit mondasz, de azt gondoltuk talán ehhez áll a legközelebb. Mégse nevezhettük hamis halászlének:)
https://holtgasztro.blog.hu/2014/09/19/paradicsomleves_inyenceknek/full_commentlist/1#c24510903
Válasz erre: Paradicsomleves ínyenceknek
2014-09-19T19:26:14+02:00
2014-09-19T19:26:14+02:00
háténimmár
http://blog.hu/user/363104
Jól hangzik, bár nem nevezném paradicsomlevesnek, még ha van is benne paradicsom.<br />
<br />
Lepkesulyu boxolók közé sem küldjük be a Klicskó-gyereket, csak mert ő is sporttars.
https://holtgasztro.blog.hu/2014/01/05/paprikas_krumpli_ujratoltve/full_commentlist/1#c21362965
Válasz erre: Paprikás krumpli újratöltve
2014-01-06T23:12:25+01:00
2014-01-06T23:12:25+01:00
plumes de la cuisine
http://blog.hu/user/741785
<a href="http://holtgasztro.blog.hu/2014/01/05/paprikas_krumpli_ujratoltve?fullcommentlist=1#c21362511" class="reply_nick_804458" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 21362511 );">@Salika65</a>: 1. Mivel a fokhagymát és a hagymát végig alacsony lángon pirítjuk, nem fog megkeseredni illetve megfeketedni, de természetesen kellő odafigyeléssel kell csinálni, folytonos kevergetés mellett. <br />
2. A sonkahagymás ötlet nem talált, nem attól különleges, sőt, tulajdonképpen nem is írtuk, hogy ez olyan rettentő különleges lenne, csupán egy testvérkéje a "mi" paprikás-krumplinknak. Mindazonáltal a létező legegyszerűbb ételt is el lehet készíteni temérdek féle módon. A minőségbeli különbség titka a megfelelő minőségű alapanyag, a kellő tudás és mindenekelőtt az odafigyelés. Elvégre azt is kérdezhetnénk a gondolatmeneted alapján, hogy miért van az Onyx étlapján gulyásleves? Az is csak marha, paprika meg egy nagy halom zöldség kombója nem(nem mintha ahoz akarnám hasonlítani a fenti étket).<br />
3. Én még nem hallottam olyanról, hogy az olívaolaj és a kolbász zsírja ütnék egymást. Egy igazán jó minőségű olívaolajnak olyan elképesztő ízkarakterei vannak ami semmi máshoz nem hasonlítható.
https://holtgasztro.blog.hu/2014/01/05/paprikas_krumpli_ujratoltve/full_commentlist/1#c21362511
Válasz erre: Paprikás krumpli újratöltve
2014-01-06T22:51:04+01:00
2014-01-06T22:51:04+01:00
Salika65
http://blog.hu/user/804458
Finom lehet a barnára pirított fokhagymával a hagymát tovább pirítani-párolni. És mi lehet az a fenemód nagy minőségbeli különbség? A sonkahagyma? Na ne már. Ez egy sima paprikás krumpli, minden extra nélkül. A kolbászzsírhoz meg nem használnék olivaolajat, mert minek?
https://holtgasztro.blog.hu/2014/01/05/paprikas_krumpli_ujratoltve/full_commentlist/1#c21359242
Válasz erre: Paprikás krumpli újratöltve
2014-01-06T14:44:32+01:00
2014-01-06T14:44:32+01:00
Zoltán Furik
http://blog.hu/user/833344
A feleségemét nem cserélem el senki paprikás krumplijával.Pedig én is finomat tudok főzni.
https://holtgasztro.blog.hu/2014/01/05/paprikas_krumpli_ujratoltve/full_commentlist/1#c21358801
Válasz erre: Paprikás krumpli újratöltve
2014-01-06T13:24:27+01:00
2014-01-06T13:24:27+01:00
plumes de la cuisine
http://blog.hu/user/741785
Kedves Morrancs! Kritikai észrevételedet figyelembe vettünk és aszerint korrigáltuk a cikket, reméljük így már etimológiai kielégülésedhez is hozzájárultunk.
https://holtgasztro.blog.hu/2014/01/05/paprikas_krumpli_ujratoltve/full_commentlist/1#c21357919
Válasz erre: Paprikás krumpli újratöltve
2014-01-06T13:20:56+01:00
2014-01-06T13:20:56+01:00
Morrancs
http://blog.hu/user/567913
"Megtisztítunk három darab közepes újburgonyát, csónak alakúra vágjuk és némi só és bors, valamint 20 dkg száraz kolbász kíséretében a serpenyőbe szórjuk. 10 percig lassú tűzön kevergetés mellett főzzük"<br />
Ez roppant nagy mutatvány, mivel ekkor még a leírás szerint nincsen folyadék az edényben, amin főhetne az étel.
https://holtgasztro.blog.hu/2014/01/05/paprikas_krumpli_ujratoltve/full_commentlist/1#c21358755
Válasz erre: Paprikás krumpli újratöltve
2014-01-06T13:19:56+01:00
2014-01-06T13:19:56+01:00
plumes de la cuisine
http://blog.hu/user/741785
Igen valóban kevés a különbség a magyar és spanyol változat között. Sokszor a legegyszerűbb ételek reinkarnaciói nyújtják a legfejedelmibb ízélmenyt. Örülünk, hogy tetszett!
https://holtgasztro.blog.hu/2014/01/05/paprikas_krumpli_ujratoltve/full_commentlist/1#c21357262
Válasz erre: Paprikás krumpli újratöltve
2014-01-06T12:57:16+01:00
2014-01-06T12:57:16+01:00
Hobbiszakács
http://blog.hu/user/81652
Emlékszem, régen a fizetés előtti, szűkös napok fogása volt a paprikás krumpli. Igaz, hogy olivaolaj helyett disznózsírral és kolbász helyett babérlevéllel készítették. (Érdekes, hogy a spanyolok is adnak hozzá babérlevelet). <br />
<br />
A harcsasültes krumpli nagyon jól néz ki.
https://holtgasztro.blog.hu/2013/10/20/az_osz_ustokose_sutotokleves/full_commentlist/1#c20854820
Válasz erre: Az ősz üstököse: Sütőtökleves
2013-10-20T21:20:49+02:00
2013-10-20T21:20:49+02:00
zsombibacsi
http://blog.hu/user/660912
Tökös egy kaja :)
https://holtgasztro.blog.hu/2013/09/10/currys_cukkini-ragu_bulgurral/full_commentlist/1#c20576320
Válasz erre: Currys cukkini-ragu bulgurral
2013-09-10T19:05:08+02:00
2013-09-10T19:05:08+02:00
pif
http://blog.hu/user/258210
Hol vettél ilyen világos bulgurt? Én eddig csak azt a "félbarnát" láttam itthon.
https://holtgasztro.blog.hu/2013/08/01/keszitsunk_sajtot_hazilag/full_commentlist/1#c20327065
Válasz erre: Készítsünk sajtot házilag!
2013-08-01T18:29:50+02:00
2013-08-01T18:29:50+02:00
plumes de la cuisine
http://blog.hu/user/741785
Köszi! sörkorcsolyának is kiváló!:)
https://holtgasztro.blog.hu/2013/08/01/keszitsunk_sajtot_hazilag/full_commentlist/1#c20326932
Válasz erre: Készítsünk sajtot házilag!
2013-08-01T18:27:59+02:00
2013-08-01T18:27:59+02:00
pif
http://blog.hu/user/258210
Szép a fotó (is)!
https://holtgasztro.blog.hu/2013/05/21/ujabb_brewdog-fele_punk_agymenes-_ipa_is_dead/full_commentlist/1#c20094645
Válasz erre: Újabb BrewDog-féle punk agymenés- IPA is Dead
2013-06-26T09:20:42+02:00
2013-06-26T09:20:42+02:00
lilakutyak
http://blog.hu/user/430821
<a href="http://holtgasztro.blog.hu/2013/05/21/ujabb_brewdog-fele_punk_agymenes-_ipa_is_dead?fullcommentlist=1#c20093244" class="reply_nick_741785" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 20093244 );">@plumes de la cuisine</a>: Danára ezt találtam <a rel="nofollow" href="http://beeradvocate.com/beer/profile/5318/45804">beeradvocate.com/beer/profile/5318/45804</a>, de igazából lövésem sincs.
https://holtgasztro.blog.hu/2013/05/21/ujabb_brewdog-fele_punk_agymenes-_ipa_is_dead/full_commentlist/1#c20093244
Válasz erre: Újabb BrewDog-féle punk agymenés- IPA is Dead
2013-06-25T22:26:48+02:00
2013-06-25T22:26:48+02:00
plumes de la cuisine
http://blog.hu/user/741785
<a href="http://holtgasztro.blog.hu/2013/05/21/ujabb_brewdog-fele_punk_agymenes-_ipa_is_dead?fullcommentlist=1#c20082352" class="reply_nick_430821" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 20082352 );">@lilakutyak</a>: Köszi a választ, nekem is a Waimea volt a csúcs. Még van egy utolsó üveg Danám, már kíváncsi lennék rá újra, mert nekem is az volt az utolsó. Ki főz egyáltalán Dana komlóval?
https://holtgasztro.blog.hu/2013/05/21/ujabb_brewdog-fele_punk_agymenes-_ipa_is_dead/full_commentlist/1#c20082352
Válasz erre: Újabb BrewDog-féle punk agymenés- IPA is Dead
2013-06-24T16:23:11+02:00
2013-06-24T16:23:11+02:00
lilakutyak
http://blog.hu/user/430821
"a igen és ha valaki kóstolta, írja meg a véleményét, kíváncsi lennék rá."<br />
<br />
Gondolom leginkább a Danára lennél kíváncsi. Én Goldings, Waimea, El Dorado és Dana sorrendben ittam. A Goldings és a Waimea kapcsán nem tudnék nagyon mást mondani. Mire az El Doradohoz jutottam, a keserűséget úgy megszoktam, hogy ezt egy enyhén geil, nagyon gyümölcsös csajsörnek tituláltam volna, de a csajom mondta, hogy keserű. A Dananál már tele volt a fejem mindennel, így részletekbe nem mennék, de mindenképp meglepő ízű sör volt, amit szívesen innék újra. Sőt, vélhetően a Goldings és az El Dorado helyett ezt választanám, de igazából a Waimea tetszett legjobban.
https://holtgasztro.blog.hu/2013/06/08/last_minute_fozdefeszt_kalauz/full_commentlist/1#c19988075
Válasz erre: Last minute Főzdefeszt Kalauz
2013-06-09T22:45:01+02:00
2013-06-09T22:45:01+02:00
kunavar
http://blog.hu/user/159106
Voltam, kóstoltam. Hazabeszélés ide, vagy oda, módfölött ízlett a Vidróczki-sör, palackosan, vagy a Palóc-sör csapoltan. Igaz, egy udvarba köllött ehhez betérni, de megérte. Pláne, hogy ott, citera élőzene fogadott és szórakoztatott.
https://holtgasztro.blog.hu/2013/05/01/tavoli_galaxis_ipa_jedi_vagy_jetson/full_commentlist/1#c19675785
Válasz erre: Távoli Galaxis IPA - Jedi vagy Jetson?
2013-05-02T13:05:08+02:00
2013-05-02T13:05:08+02:00
pif
http://blog.hu/user/258210
<a href="http://holtgasztro.blog.hu/2013/05/01/tavoli_galaxis_ipa_jedi_vagy_jetson?fullcommentlist=1#c19669472" class="reply_nick_741785" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 19669472 );">@plumes de la cuisine</a>: na látom, közben híres is lettél...<br />
:)<br />
A Legenda címkéi tényleg nagyon szépek.
https://holtgasztro.blog.hu/2013/05/01/tavoli_galaxis_ipa_jedi_vagy_jetson/full_commentlist/1#c19669472
Válasz erre: Távoli Galaxis IPA - Jedi vagy Jetson?
2013-05-02T10:00:14+02:00
2013-05-02T10:00:14+02:00
plumes de la cuisine
http://blog.hu/user/741785
<a href="http://holtgasztro.blog.hu/2013/05/01/tavoli_galaxis_ipa_jedi_vagy_jetson?fullcommentlist=1#c19669400" class="reply_nick_258210" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 19669400 );">@pif</a>: jaja a cimke szerintem is kicsit komikus lett, az, ami a te üvegeden volt, az is jobban tetszett. De amúgy ez a design probléma szerintem több magyar kisüzemi sörnél is felmerül, valahogy pont a kézműves érzet marad el a cimkék nagy részéről. De üdítő színfolt volt mostanában végre egy ötletes, egységes és érthető összeállítást látni: a Legenda új söreinek cimkéit KIT IPA-Pokerface-James Brown-Six Fingers.
https://holtgasztro.blog.hu/2013/05/01/tavoli_galaxis_ipa_jedi_vagy_jetson/full_commentlist/1#c19669400
Válasz erre: Távoli Galaxis IPA - Jedi vagy Jetson?
2013-05-02T09:55:12+02:00
2013-05-02T09:55:12+02:00
pif
http://blog.hu/user/258210
<a href="http://holtgasztro.blog.hu/2013/05/01/tavoli_galaxis_ipa_jedi_vagy_jetson?fullcommentlist=1#c19669302" class="reply_nick_741785" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 19669302 );">@plumes de la cuisine</a>: meg a Camba Pale Ale - a Simcoe is szép, de a Galaxy az tényleg különleges. Valóban nyomokban ott van a Maracuja, de cseppet sem olyan intenzív.<br />
A címkét én is átgondolnám, és kicsit cyberpunkosabbra venném, de ez magánvélemény
https://holtgasztro.blog.hu/2013/05/01/tavoli_galaxis_ipa_jedi_vagy_jetson/full_commentlist/1#c19669302
Válasz erre: Távoli Galaxis IPA - Jedi vagy Jetson?
2013-05-02T09:34:25+02:00
2013-05-02T09:34:25+02:00
plumes de la cuisine
http://blog.hu/user/741785
<a href="http://holtgasztro.blog.hu/2013/05/01/tavoli_galaxis_ipa_jedi_vagy_jetson?fullcommentlist=1#c19669052" class="reply_nick_258210" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 19669052 );">@pif</a>: igen, hát valóban az Amarillo és a Simcoe aromát éreztem igazán, de azért feltűnt ez a maracujás-virágos karakter, amit kb. egyszer éreztem eddig IPA-ban, gondolom, amit te kóstoltát az azért biztos ütősebb és különlegesebb volt. Zoli is mondta, hogy nagyrészt Simcoe-t és Amarillo-t használtak, remélem lesz még abból az eredeti főzetből is majd a későbbiekben. Mikor kóstoltuk amúgy egyöntetűen mindkettőnknek beugrott a Pokerface és a Wildeman IPA. Azért nem mondom, tényleg kíváncsi vagyok, milyen lehetett a versenydarab:) Köszi a hasznos kommentet:).
https://holtgasztro.blog.hu/2013/05/01/tavoli_galaxis_ipa_jedi_vagy_jetson/full_commentlist/1#c19669052
Válasz erre: Távoli Galaxis IPA - Jedi vagy Jetson?
2013-05-02T09:26:25+02:00
2013-05-02T09:26:25+02:00
pif
http://blog.hu/user/258210
csak az a kár, hogy pont a Galaxy-ból nagyon, de nagyon kevés került bele ebbe a főzetbe, mert elfogyott. Ha elolvasod a kommenteket is a búváron, ott van egy kis háttértudás Krulistól...<br />
Most kóstoltam kedden a Ganz utcában, és remek IPA lett, illatos, enyhén száraz és gyümölcsös, de pont a Galaxy-komló maracujás illata és gyantás izgalmas ízei kicsit hiányoznak...<br />
Meg kéne főzni még egyszer...
https://holtgasztro.blog.hu/2013/03/21/elodesszert/full_commentlist/1#c19382533
Válasz erre: Elődesszert
2013-03-27T10:41:53+01:00
2013-03-27T10:41:53+01:00
plumes de la cuisine
http://blog.hu/user/741785
<a href="http://holtgasztro.blog.hu/2013/03/21/elodesszert?fullcommentlist=1#c19382319" class="reply_nick_717717" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 19382319 );">@Voodoo995</a>: Köszi, igyekeztem:)
https://holtgasztro.blog.hu/2013/03/21/elodesszert/full_commentlist/1#c19382319
Válasz erre: Elődesszert
2013-03-27T10:40:39+01:00
2013-03-27T10:40:39+01:00
Voodoo995
http://blog.hu/user/717717
Nagyon megfogott a sozveg es telleg bele eltem magam grat
https://holtgasztro.blog.hu/2013/01/30/a_jo_oreg_sajtos_rolo/full_commentlist/1#c18942402
Válasz erre: A jó öreg sajtos roló
2013-01-31T13:16:41+01:00
2013-01-31T13:16:41+01:00
doggfather
http://blog.hu/user/453239
<a href="http://holtgasztro.blog.hu/2013/01/30/a_jo_oreg_sajtos_rolo?fullcommentlist=1#c18942343" class="reply_nick_741785" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 18942343 );">@plumes de la cuisine</a>: tényleg pont olyan. :)
https://holtgasztro.blog.hu/2013/01/30/a_jo_oreg_sajtos_rolo/full_commentlist/1#c18942343
Válasz erre: A jó öreg sajtos roló
2013-01-31T13:07:27+01:00
2013-01-31T13:07:27+01:00
plumes de la cuisine
http://blog.hu/user/741785
@doggfather: Én is megettem, sőt volt egy korszakom, amikor betegesen zabáltam, heti kétszer legalább. Annak ellenére, hogy a krémet utáltam benne. Ez olyan, mint a marcipánburgonya: szörnyű benne a margarinkrém, de a marcipánborításért még azt is bevállalom:).
https://holtgasztro.blog.hu/2013/01/30/a_jo_oreg_sajtos_rolo/full_commentlist/1#c18942254
Válasz erre: A jó öreg sajtos roló
2013-01-31T13:04:10+01:00
2013-01-31T13:04:10+01:00
doggfather
http://blog.hu/user/453239
<a href="http://holtgasztro.blog.hu/2013/01/30/a_jo_oreg_sajtos_rolo?fullcommentlist=1#c18940955" class="reply_nick_778151" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 18940955 );">@Rédl Petra</a>: én azt is szerettem amit éanyám vett a péknél, jó volt az. :)
https://holtgasztro.blog.hu/2013/01/30/a_jo_oreg_sajtos_rolo/full_commentlist/1#c18940955
Válasz erre: A jó öreg sajtos roló
2013-01-31T11:15:56+01:00
2013-01-31T11:15:56+01:00
Rédl Petra
http://blog.hu/user/778151
Sosem voltam oda a sajtos rolóért. Míg az osztálytársaim vígan tömték magukba az anyukájuk által a sarki péknél vásárolt, sajtosnak "csúfolt", töltött rolócskákat, addig én viszolyogva tettem néhány pillantást a mellettem ülőre, majd halkan odébb sündörögtem. De ez tényleg korszakváltó darab az én életemben is. Azt hiszem minden nap tudnám ezt reggelizni :)
https://holtgasztro.blog.hu/2012/10/26/rants_ki_hajnalban/full_commentlist/1#c18150580
Válasz erre: Ránts ki hajnalban
2012-10-27T15:26:39+02:00
2012-10-27T15:26:39+02:00
plumes de la cuisine
http://blog.hu/user/741785
Az alapot egy reggeli tejjel felöntött rántotta adta...és egy kis délutáni éhezés:)
https://holtgasztro.blog.hu/2012/07/22/a_tamolygo_barat_cipoja/full_commentlist/1#c17390865
Válasz erre: A támolygó barát cipója
2012-07-25T11:57:47+02:00
2012-07-25T11:57:47+02:00
Gábor60
http://blog.hu/user/743155
Ez tök király, csak így tovább.GRATULÁLUNK Ági
https://holtgasztro.blog.hu/2012/07/20/reggeli_sorteperte/full_commentlist/1#c17372858
Válasz erre: Reggeli SÖRteperte
2012-07-22T15:24:44+02:00
2012-07-22T15:24:44+02:00
plumes de la cuisine
http://blog.hu/user/741785
Szerintem órák kérdése:)
https://holtgasztro.blog.hu/2012/07/20/reggeli_sorteperte/full_commentlist/1#c17372559
Válasz erre: Reggeli SÖRteperte
2012-07-22T15:06:28+02:00
2012-07-22T15:06:28+02:00
Wasabi
http://blog.hu/user/30631
Mikor jön a recept (:-) ?