Ki így, ki úgy: a hamburger

plumes de la cuisine , 2013.01.13. 17:09

         

Hamburgert lehet így is csinálni (saját zsemle, saját készítésű hús):

hambi.jpg

Lehet így is:

mekihambi.jpg

         Azt még nem tudtam eldönteni, hogy mit is gondoljak az alábbiról. Egyrészről a maga fertelmes és borzasztó módján szenzációs. Csak pár apró zsákocska, benne minden földi jóval. A Mikulás bőgve könyörögne hasonlóért. Olyan hamar kész van, hogy nagyjából vetekszik a gyorsétteremláncok csúcsforgalmi időszakainak kiszolgálási sebességével.

        Másrészről viszont...Azt már megszoktuk, hogy levest lehet porból csinálni. Nem az igazi, kicsit sós, kicsit hústól mentes, kicsit egyenízű mindegyik, de a masszív edukációnak hála ma már nem lepődik meg rajta senki a boltok polcain. Ketchup porból? Még ez sem veri ki annyira a biztosítékot, a legtöbb könnyen beszerezhető ketchup sem látott sok paradicsomot soha életében, a dobozokon csillogó, egészségtől kicsattanó paradicsomok csak az illúzió részei. De a porból készült hús, hamburgerzsemle és sajt? Egyszínű fehér porokból négyféle különböző íz, állag és szín?

         Felejthetetlen négy és fél perc következik:

Címkék: hamburger por

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holtgasztro.blog.hu/api/trackback/id/tr755015858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://holtgasztro.blog.hu/api/trackback/id/tr105015858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

©2012 Gasztroszexuális - Holtgasztro.blog.hu

süti beállítások módosítása