Ki így, ki úgy: a hamburger
Hamburgert lehet így is csinálni (saját zsemle, saját készítésű hús):
Lehet így is:
Azt még nem tudtam eldönteni, hogy mit is gondoljak az alábbiról. Egyrészről a maga fertelmes és borzasztó módján szenzációs. Csak pár apró zsákocska, benne minden földi jóval. A Mikulás bőgve könyörögne hasonlóért. Olyan hamar kész van, hogy nagyjából vetekszik a gyorsétteremláncok csúcsforgalmi időszakainak kiszolgálási sebességével.
Másrészről viszont...Azt már megszoktuk, hogy levest lehet porból csinálni. Nem az igazi, kicsit sós, kicsit hústól mentes, kicsit egyenízű mindegyik, de a masszív edukációnak hála ma már nem lepődik meg rajta senki a boltok polcain. Ketchup porból? Még ez sem veri ki annyira a biztosítékot, a legtöbb könnyen beszerezhető ketchup sem látott sok paradicsomot soha életében, a dobozokon csillogó, egészségtől kicsattanó paradicsomok csak az illúzió részei. De a porból készült hús, hamburgerzsemle és sajt? Egyszínű fehér porokból négyféle különböző íz, állag és szín?
Felejthetetlen négy és fél perc következik:
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.