plumes de la cuisine
, 2013.03.31. 21:40
Húsvétolni többféleképpen is lehet. Megünnepelhetjük a pénteki böjt végét egy kiadós sonkazabálással, epeömlésig tömve magunkat füstölt hússal, tojással meg a jó öreg újhagymával. Kimerészkedhetünk a kertbe is, várva azt a mutáns nyulat, amelyik az evolúció fanyar…
Címkék: sör húsvét ital legenda sörfőzde IPA
plumes de la cuisine
, 2013.03.29. 14:55
A hatalmas hangulatú MEFS-kupáról csak szuperlativuszokban tudok beszélni. Rengetegen voltak kint, óriási hangulatot varázsolva a zajos Komjádi-uszodába. Az első napon vittünk ki májmousse-t, amire nyilván nem mondhatom, hogy mindenkinek ízlett, de az biztos, hogy egy árva falat sem…
Címkék: sör rendezvény kenyér libamáj előétel fekete sör sörgasztronómia